Aktualitások – 2019.03.09.

tesco-brandA Tesco, “Ön választ, mi segítünk” pályázati program ötödik fordulóján az egyesület sikerrel szerepelt, a ZMSzRK Pszichiátriai Osztályán egy beltéri fitnesz terem kialakításának céljára 200.000 forintos támogatást nyert. Köszönjük a támogató szavazatokat, a megvalósítás és átadás a közeljövőben várható.

A MOL Helyi Érték Program 2018. keretében benyújtott, “Pszichotikus betegséggel élők és hozzátartozóik sorstársi közössége” című egyesületi pályázat nem jutott a második fordulóba.

Az egyesület a Vodafone Digitális Díj 2018. felhívásra „Pszichiátriai mérések” címmel pályázatot nyújtott be, melynek keretében a ZMSzRK Pszichiátriai Osztályára innovatív, digitális eszközök (aktivitásmérő, alvásfigyelő, bőrellenállás mérő készülék) beszerzését kívánja támogatni. Az elbírálás rövidesen várható.

Az egyesület a Nemzeti Együttműködési Alap „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019.” című felhívására pályázatot nyújtott be 200.000 forint értékben működési kiadásainak támogatása céljából.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s